Har du styr på din vinter isolering

Der er mange penge at spare med den rigtige isolering, men det er ikke kun pengepungen, det gavner…


Mindre varmeudgifter

Der er mange gode grunde til at isolere din ejendom. En af de mest afgørende er mængden af bygningens varmetab og CO2-udledning. Utætte eller dårligt isolerede bygninger taber rigtigt meget varme. Det ses på varmeforbruget – og dermed også på regningen. Ring og få en aftale om en uforpligtende vurdering af din bygning.


Bedre indeklima

Med en velisoleret bygning, opnår du automatisk et bedre indeklima. Du kan aldrig have for meget isolering, når blot du er er opmærksom udluftningen. Tømreren i Lysbro har mange års erfaring med at få god isolering og udluftning til at spille sammen.


Undgå kuldebroer

Selv godt isolerede huse kan have kuldebroer. En kuldebro er et sted hvor kulden kan trænge ind og varmen slippe ud. Kuldebroen opstår fordi isoleringen ikke er tæt nok, så det betyder ikke, at dit hus er utæt eller har en revne. Jo bedre dit hus er isoleret, jo mere markant føles kuldebroen. En kuldebro er ofte meget let at opdage, hvis man ved hvordan. Tømreren i Lysbro har mange års erfaring med isolering, så vi ved, hvad vi skal kigge efter.